Raazi » Hai Comey, boleh kenai? huhuhu.. kalau sudi kenai, sms la sayer erk?? sebab sayer jarang online.. Raazi 0123630151 Thanks.. Selamat Hari Raya Aidilfitri...
Raazi » Hai Comey, boleh kenai? huhuhu.. kalau sudi kenai, sms la sayer erk?? sebab sayer jarang online.. Raazi 0123630151 Thanks.. Selamat Hari Raya Aidilfitri...
Raazi » Hai Comey, boleh kenai? huhuhu.. kalau sudi kenai, sms la sayer erk?? sebab sayer jarang online.. Raazi 0123630151 Thanks.. Selamat Hari Raya Aidilfitri...
Raazi » Hai Comey, boleh kenai? huhuhu.. kalau sudi kenai, sms la sayer erk?? sebab sayer jarang online.. Raazi 0123630151 Thanks.. Selamat Hari Raya Aidilfitri...
cuejah » cuejah dah kawin 5 hb 6 baru ni...dekat 2 bulan dah
superskaler » CUEJAH - selamat bertunang
JHaZKiTaRo » Salam ziarah dari Dublin..
angel_baik » lamanya senyap...
hoze » hoze-abg hussin ...
hoze » hoze-abg hussin ...
hoze » hoze-abg hussin ...
hoze » dik ingat abg lagi tak.lama tak dgr cite adik..sekarang ada kat trg ker.leh la jupe..dik buat pe sekarnag nie
hoze » apa khabar dik..
cuejah » Apasal seram tgk blog ni.. biasa je... bukan menarik sangat... hehe
bangku » eh seram lah blog ni....hu~
nizt » best la pe yg u wat nih..
nizt » humph...
Humaira » nape entry "Sume ttg Dia" tuh mengkonfiuskan? cuejah nih pmpn kan? tp "awak" dlm citer tuh pn refer kat pmpn.. pelik..
eskay » comel sungguh.. cuejah kecik2 nies...
lloni » pa kabar....weh
superskaler » NORA ((< Mung rajing call zah ke?
superskaler » Akum Zah/Jah.....selamat berpuasa. Lama tak on msgr. Raya ni datang ler umah...
NORA » MANA MUNG SEKARANG ERK...RINDU NAK SEMBANG NIE....MALAM NIE AKU COLL...
NORA » ZAH....BRAPE HB BALIK RAYA? TAHUN NIE AKU DIBERI KEISTIMEWAAN BALIK RAYA GANU...YAHOOO...DATANG RUMAH ERK...AKU BUAT SATEY...
NORA » AKUM....ZAH..KENAPA TAK BOLEH TINGGAL MSSG?? KENAPA LAMA SUNYI? BILA NAK CHAT...AKU SELALU ONLINE HARI SABTU KUL 11....NAK SEMBANG NGAN MUNG TAPI MUNG TAKDOK....SABTUKAN CUTI....AKU RINDU NIE...
setan » Kmpln Dewa pejuang yahudi??!!!Apa ada dgn Mawi???Kesunyian?Bosan tahap cipan??Jumpa Kami Di... http://www.malaysiaboleh.tk
cuejah » no komeng laa...hehehehe bila aku nak dapat anak buah...
cuejah » no komeng laa...hehehehe bila aku nak dapat anak buah...
nora cute » JOM MAI SABAH HUJUNG TAHUN
nora cute » AKU TAK KISAH MUNG PILIH SAPE ASAL DIA BETUL2 SAYANG DAN CINTA PADA MU SORANG...KALAU ADE YANG SAKITKAN HATIMUNG BAGITAU AKU..NAK JAMPI SIKIT...HEHEH
nora cute » DAH ADA KEPUTUSAN KE NAK PILIH SAPE?
nora cute » ZAH...JOM BALIK KAMPUNG..RINDU KAT MUNG
nora cute » aku rindu nak borak ngan mung zah...
Name » Message
Aliya_79 » Ada sape2 nak chat ngan saya ker........
Aliya_79 » Hai semua..... apa khabar.............
lloni » hai...selamat bercuti para cikgu-cikgi...
cuejah » aku bukan taknak balik, nak..tapi ada kursuslah...
cuejah » aku bukan taknak balik, nak..tapi ada kursuslah...
Name » Message
Name » Message
yang CUTE » akum...bila nak chat...rindu..jadi tak balik kampung aku kawin..jadilah...tak meriah majlis tanpa sahabat tersayang...balik erk
cuejah » thanks redza...welcome...
redza » nice blog
cuejah » hi aqmalll..sapa ni?..adakah saya mengenali anda?..
aqmalll » hi cue jah, sya nak konvo hujung bulan 6, datang la
cuejah » yesss sirrr...
superskaler » hi jah...
cuejah » bintang...salam perkenalan...
bintang » salam kenal aja...
donat » hi, kenapa topik 10 sebab dilarang pilih suami org? kenapa tak topik lain.. ada apa2 ker?
anak bapak » hi, kenapa topik 10 sebab dilarang pilih suami org? kenapa tak topik lain.. ada apa2 ker?
ena » hai...........tgh online ker
cuejah » selamat datang
Donald_Duck » allop.............~
adrey » tgh online ker?
adrey » hai
cuejah » yess kelambu...im survive...hehehe
kel@mbu » cuejah, are u survive..?
he]ix » yelah.. awak kata awak kenal saya.. so? terangkan sikit.
aizat » hai cuejah.. lame aku tak kesini.. ko ape kabar
he]ix » mcm kenal ja? explain skit.
razif » hai
cuejah » nimda...tiponlah..kalau rajin
nimda_s » ass..kalau saya nak tipun awak boleh.....nak kenal le..muwakakak.....
cuejah » akum...cuejah mintak maaf kepada semua kerana tak dapat reply msg korang...sibuk sesangatlah sekarang ni...
azza » hai salam perkenalan
ass » hai cuejah buat pe tu?nak kwn ngan awk leh tak?sy nak blajar buat laman web ngan awk?0195683916
Eclass » lama tak datang sini, saja menyinggah kejap..harap cuejah sihat
kamal » As.kum, nakbelajar buat laman web gini dengan u boleh. hbg saya kamalnordin@yahoo.com
onizuka » morning akak..cuti erkkk?
cuejah » terima kasih banyak2
KASAWARI » HELLO
superskaler » Jah...dah suku abad rupenyer...hepi besday 2 u.
cuejah » terima kasih banyak..doakan cuejah yerrr
lil-silence » haii.... pekabar ek?? epi bestday in advance~! may Allah bless u....
superskaler » Cue, selamat hari lahir yg ke 25 pd 3-2-05 ni. Cepat2 la kenduri nasi minyak
namasayafaizal » budak ittho ke ni?
okai » aku dah sesat ker
okai » laman ape yer ni
okai » laman ape yer ni
okai » hai apa kaba
okai » hai
onizuka » akak, online tak nie? add oni... oni punyer id budakaca
cuejah » wsalam oni...
onizuka » askm akak.
tasha » best la ruangan ni
alia » camne leh masok ntah
alia » ni web ape ni cuejah
alia » ni web ape ni cuejah
suria » ade kat sini aje
suria » hai,buat ape sekarang
cekya » salammm....mana orgnya ni???
luncai » alo suma pekabar?
cuejah » sorilah..ni bukan chatroom...ni tempat tingal msg jer..
BUDAK BAIK » TAK DE ORANG KE
BUDAK BAIK » KO KE YANG BUAT
BUDAK BAIK » LAMAN WEB APE NI
al » akum
superskaler » cue..slmt tahun baru.